dimarts, d’abril 18, 2017

SI ES FA FOSC - Cornèlia Abril

Les previsions meteorològiques per demà diuen que baixaran les temperatures. No han avisat, però, que a partir de les set de la tarda es farà fosc! 

Fotografia NASA



Aquest fenomen es podrà apreciar molt millor al barri del Guinardó durant la presentació del segon recull de relats de Cornèlia Abril: SI ES FA FOSC. 







Ònix Editor presenta SI ES FA FOSC, sis històries complexes i un poema, amb il·lustracions en blanc i negre, fent de les paraules del poeta Juan Gelman: 'Narrant la nostra obscuritat es veu clarament la vida' l'objectiu primordial del recull.

Cornèlia Abril: Sílvia Armangué, Mercè Bagaria, Pepa Bagaria, Maria Cirera, Montserrat Medalla, Matilde Nuri, Carmen Sanzsoto.

Prologa: Olga Xirinacs.
Il·lustra: Carmen Sanzsoto.




Benvolgudes amistats lectores, ens agradaria comptar amb la vostra companyia.



Cornèlia Abril


7 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

Ah, estimades Cornèlies, encara serà més fosc quan jo presenti el meu, també demà 19 però a les 8. Així, d'hora en hora els nostres llibres podran ser llegits a la llum de la lluna, i tant de bo que no vagin a la foguera. ¡Ai, no! Vull una fada padrina, o 8 fades, perquè facin bones previsions quan neixi la criatura, com als contes. Visca la literatura. La bona.
Petons a les fosques i a les clares.

Silvia ha dit...

Olga, el teu llibre serà un èxit i sobretot valuós. Un munt d'estrelles et guien, i nosaltres totes pensarem en tu i t'abraçarem- i t'abracem- ben fort, perquè gaudeixis del moment i resplandeixis- més encara.
Gràcies pel teu suport i afecte.

... i escaig ha dit...

com si no hi haguessin dies, Olga Xirinacs, ens hem contraprogramat, deu ser cosa d'aquestes dates d'Abril; si vols una fada padrina, aquí la tens, i si vols vuit fades, aquí les tens també, a disposició

demà, dia 19, tu a Tarragona i nosaltres a Barcelona, farem una celebració conjunta de la literatura que ens mou i ens commou: Gràcies!
.

Olga Xirinacs ha dit...

Moltes gràcies pel vostre suport, manyagues, que diuen a la Catalunya Nord.

Vicent Terol ha dit...

Segur que tot va anar molt bé. Enhorabona per l'obra!

Silvia ha dit...

Moltes gràcies Vicent. Ens ho vam passar molt bé, i crec que el públic també estava content. Una abraçada.

Cornèlia Abril ha dit...

Olga, ara ja sabem que la teva presentació va ser un èxit! La nostra ens va fer passar una estona molt agradable! Una abraçada!