dijous, d’abril 20, 2017

Presentació de Si es fa fosc - petita informació

La primera presentació d'un llibre sempre fa acumular nervis a l'autor, a no ser que estigui molt acostumat, i en aquest cas, a les autores, components de Cornèlia Abril.


Potser els nervis només els va passar l'ànima que fa aquesta crònica, però diria que no.

Vagi per endavant el nostre agraïment al Casal d'Entitats Mas Guinardó, equipament municipal de proximitat que actua com a promotor de la vida social i associativa del barri, així com a la Dora, la seva directora, a l'actriu i autora teatral Kelly Lua i a l'Oliver, per la seva actuació especial.

Al nostre editor, Òscar Esquerda,



I, evidentment, a totes les persones que hi vau assistir!

L'acte va començar amb la presentació a càrrec de Mercè i Pepa Bagaria, que van explicar qui és Cornèlia Abril, van recordar la trajectòria del nostre primer llibre He d'anar-me'n i van exposar el nostre segon treball i motiu de la presentació, el segon llibre, Si es fa fosc, publicat per Ònix Editor.


Seguidament, vam fer la nostra primera performance! Segurament, els nervis de qui escriu anaven encaminats més per aquesta segona part! 



Alguns dels personatges que figuren al llibre van sortir de les seves pàgines, intentant posar-hi una goteta d'humor i transformant l'escenari del Mas Guinardó en un veritable... manicomi!



La Kelly ens va venir a posar ordre, en el seu rol de terapeuta i un clown, l'Oliver, va acabar l'acte, posant una nota de tendresa, des de la seva generositat.



Per una altra banda, us donem una informació:

Podreu trobar Cornèlia Abril a la Fira del X Festival del Llibre d'Artista i de la Petita Edició, al Centre Cívic Pati Llimona (Carrer Regomir, 3, Barri Gòtic de Barcelona). Aquest és l'horari:

Dia 20 , avui, de 17 a 20 h (encara hi sou a temps!)
Dia 21   de 10 a 20 h.
Dia 22   de 10 a 20 h

Dia 23, diada de Sant Jordi, tot el dia, a la Plaça Sant Just (Barri Gòtic, darrere l'Ajuntament de Barcelona) i també a Passeig de Gràcia amb Ònix Editor.

Què millor, per aquest Sant Jordi, que regalar un exemplar de Si es fa fosc



5 comentaris:

... i escaig ha dit...

que el Casal d'Entitats Mas Guinardó és un centre amb vitalitat cultural ho hem comprovat mentre preparàvem la presentació, i ahir ens ho van confirmar les persones del barri que van venir a conèixer la proposta de Cornèlia Abril

endavant
.

Cornèlia Abril ha dit...

Cert! Cornèlia Abril seguirà avançant!

Olga Xirinacs ha dit...

Veig que d'animació n'hi havia i us ho devíeu passar molt bé:
que mai no es faci del tot fosc per vosaltres. Ja ho sabeu, a 'mitja llum', diu el tango aquell.
Petonets, Olga

Silvia ha dit...

S´´i Olga, ens ho vam passar mooolt bé, la gent del Casal, maquíssima, el públic amatent...i nosaltres fent de boges per l'escenari, jaaa. Moltes felicitats pel teu darrer llibre i la teva presentació del mateix dia!

... i escaig ha dit...

mai no es farà del tot fosc per nosaltres, Olga: tenim estrella!!!

petons